Lampaamme karitsoivat keväisin maalis-toukokuussa. Ennen karitsointia uuhet keritään ja sorkat leikataan. Alkukevät onkin lampurin kiireisintä aikaa, sillä keritseminen ja etenkin karitsointien valvominen on ajoittain ympärivuorokautista työtä. Pyrimme olemaan aina karitsoinneissa läsnä, jotta pystymme auttamaan uuhta, mikäli karitsoinnissa ilmenisi ongelmia. On myös erittäin tärkeää varmistaa, että karitsa saa varmasti ternimaitoa heti kahden ensimmäisen tunnin aikana, sillä lampaan ternimaito sisältää suurina pitoisuuksina ravintoaineita karitsan energian saannin varmistamiseksi, mutta myös vasta-aineita, joita ilman karitsat syntyvät. Karitsoinut uuhi ja karitsat tutustuvat toisiinsa 2-5 päivän ajan karitsointikarsinoissa, joissa ovat pelkästään uuhi ja sen karitsat. Toisiinsa leimauduttuaan uuhi jälkeläisineen päästetään ryhmiin muiden uuhien ja karitsojen joukkoon.
Tilallamme lampaat ja karitsat laiduntavat toukokuusta lokakuuhun, mutta ne pääsevät ulkoilemaan ympäri vuoden myös talvisin. Ennen toukokuista laidunnusta muutamista edellisvuoden uuhikaritsoista otetaan loisnäytteet niiden sonnasta, jolloin määritetään mahdollinen loishäätötarve ennen laidunnusta sekä uusien näytteidenotto tarve myöhemmin kesälle. Pässikaritsat vieroitetaan noin kolmen kuukauden iässä heinäkuun alussa, jotta ne eivät pääse astumaan omia emiään. Pojat saavatkin laiduntaa omana ryhmänään siitospässien kanssa loppukesän. Uuhikaritsat vieroitetaan emistään myöhemmin syksyllä noin 4-5 kuukauden ikäisinä.
Uuhikaritsoista parhaat jäävät kasvamaan uusiksi emiksi tilallemme. Loput uuhikaritsat sekä kaikki pässikaritsat teurastetaan aina syyskuun alusta alkaen jatkuen pääsiäiseen asti, riippuen karitsoiden kasvusta. Suurin osa lähtee suoraan laitumelta teuraaksi noin puolen vuoden iässä (alle 1-vuotias = karitsanliha). Loka-marraskuussa keritsemme ja hoidamme sorkat kaikilta uuhilta sekä uuhikaritsoilta, jotka astutetaan pässillä marraskuun alussa. Uuhet kantavat karitsoitaan noin 145 päivää, minkä jälkeen kierto jatkuu taas samalla tavalla.